Målet!

Som vi skrev på startsiden så forsøker denne bloggen å være litt av mange ting, både informativ og interessant, og vi skal forsøke å gi deg et godt inntrykk av det vi liker. Om du ikke liker det samme som oss så er det ikke noe problem i det hele tatt, fordi smak er så deilig subjektivt at ingen i verden kan klage på det. Det er jo faktisk det en blogg er også, en persons meninger og smaken den personen har. Så vi kan ikke konstruktivt kritisere deg, akkurat som du ikke kan konstruktivt kritisere oss.

Da vi ser så mange andre bloggere der ute drive på med sitt så tenker vi oss raskt hvorfor de har så stor suksess. Er det fordi de skriver så bra og at deres lesere kan relatere seg til det de mener, eller noe annet kanskje? Ofte så ser man visse bloggere bli “arrestert” for å ikke tydeliggjøre sitt innhold på en tilfredsstillende måte. Om de får betalt for å prate om et produkt så er man faktisk nødt til å si i fra om det, selv om man ikke vil. Og mange mennesker liker kanskje det, altså det de reklamerer for, og har de felles interesser så er det lett at de fortsetter å lese bloggen.

Det som en blogg virkelig gjør er å gi muligheten til folk å få prate ut, i offentlighet, om ting som skjer i deres liv. Det er en slags offentlig dagbok, som jo er ganske motsigende, men ja, det er ofte sånn det fungerer. Vi skal ikke være så personlige kanskje, men gjennom å se hva slags interesser en person har, så føler man ofte at man kjenner den personen også. Det er jo det en liker og nyter som på mange måter definerer en. Så du kommer til å bli kjent med hva vi liker og med oss, og vi håper jo du liker det du får lese om. Vi skal også forsøke å være så varierte som mulig, slik at så mange som mulig av dere kan føle dere komfortable med å lese her hos oss.